Menu

banner nieuws

Op dinsdag 22 mei om 10.00 uur vindt de feestelijke opening plaats van de helpdesk voor cliënten op de locatie Huize Padua. De opening wordt verricht door Fred Pijls, lid Raad van Bestuur GGZ van Oost Brabant.

Wat in het najaar van 2017 begon als een idee bij de Dragons Den, komt nu tot uitvoering. De afgelopen tijd hebben we twee enthousiaste cliënten geselecteerd (Tim en Mike) die vanaf deze datum elke werkdag (maandag t/m vrijdag) van 9.30  – 11.30 uur in Boekel zijn om andere cliënten te helpen met hun ICT gerelateerde vragen.

Dat kan gaan over alles wat met computers te maken heeft, met internet voor cliënten, TV, mobiele telefoons en ga zo maar door.

Je  kunt de helpdesk voor cliënten vinden, tegenover de balie van de servicedesk ICT, via de zij-ingang van het hoofdgebouw en dan meteen aan je rechterhand (ruimte B.054).

We nodigen iedereen uit voor de opening en zelf te zien waar je de helpdesk voor cliënten kunt vinden. Natuurlijk kun je ook kennis komen maken met de medewerkers van de helpdesk. Voor koffie, thee en iets lekker wordt gezorgd. We hopen op een grote opkomst.

Bron: Patrick Hendriks

Ga naar boven

Achtergrond-blauw