Menu

banner nieuws

De prijs voor de Gouden Held 2018 is uitgereikt aan Ton Dominicus, teamleider en gangmaker veiligheid op Huize Padua. Hij geeft volgens de jury het beste gestalte aan het veiligheidsbeleid van GGZ Oost Brabant.

Ton kreeg de prijs - een gouden beeldje en een bedrag voor een leeractiviteit op het gebied van kwaliteit en veiligheid - uit handen van bestuurslid Fred Pijls en geneesheer-directeur Henk Hanegraaf. De overige vier genomineerden Anita van der Heijden, André School, Vincent Smits en Dirk van Leuken werden in de bloemen gezet.

Uitreiking Gouden Held 2018
Op de foto v.l.n.r.: André School, Anita van der Heijden, Vincent Smits, Ton Dominicus en Dirk van der Leuken

Voordracht
Een klein gedeelte uit de voordracht voor Ton: “Ton staat echt voor zijn teams. Hij luistert oprecht naar de mening van zijn medewerkers, is ook altijd in voor vernieuwing en verbetering van de zorg, dit heeft hij al meerdere malen bewezen. Zo heeft hij zich persoonlijk ingezet voor het ‘stepped care werken’ binnen de afdeling Princepeel 1 en 2 en zich het laatste jaar enorm ingezet voor de veiligheid van de kwetsbare doelgroep op Huize Padua, zowel bij dubbele diagnose als de HIC. Ton vervult de cruciale rol in de samenwerking met ketenpartners en mede door zijn toedoen is deze samenwerking geoptimaliseerd.

Ton is ook buiten GGZ Oost Brabant in dialoog met instanties die het werk veiliger en prettiger maken.”

Verkiezing Gouden Held
Na een nominatieronde kiezen de leden van de regiegroep Veiligheid één van de genomineerden tot Gouden Held! Eerder zijn verkozen tot Gouden Held: Ronnie van Diemen, Jaap Jacobs, Henriette aan de Stegge, Eric Somers en Mietske van Hooff .

Bron: Celine Albers, namens de regiegroep veiligheid

Ga naar boven

Achtergrond-blauw