Menu

banner nieuws

De nieuwste editie van Link Magazine verschijnt begin juli en is vanaf nu al digitaal te lezen via www.ggzoostbrabant.nl/linkmagazine . Zowel bestuurder Onno Hoes als Robert Pols vertellen in deze uitgave hoe zij betrokken zijn bij kwetsbare mensen met verward gedrag. Robert - zelf ooit ’n verwarde man - als verslavingsdeskundige; Onno als bestuurder, politicus én zwager.

onno
Thematische campagne
De Link maakt onderdeel uit van een thematische campagne met als belangrijkste bron ervaringsverhalen. Hiermee dragen we bij aan realistische beeldvorming rond kwetsbare mensen. Onderdelen hiervan zijn o.a het driemaandelijkse e-magazine blogs, radiospotjes én de wekelijke vlogs van familie-ervaringsdeskundige Antje van Stekelenburg, die worden gepost op eigen social media zoals Facebook en Linkedin. De campagne focust zich steeds rond thema’s die terugkomen in alle ingezette media.

Onno Hoes
In de Link lees je ervaringsverhalen, een achtergrondverhaal en een uniek interview met Onno Hoes. Deze bevlogen bestuurder is aanjager van het Schakelteam Personen  met Verward Gedrag, dat ervoor moet zorgen dat vanaf het najaar 2018 in heel het land mensen met verward gedrag de juiste zorg en ondersteuning krijgen. “Er mag niemand meer tussen de wal en het schip vallen.” De zorg voor zijn medemens kreeg hij van huis mee. “Met kerst zaten er regelmatig ‘vreemde’ mensen aan tafel die wel wat extra steun konden gebruiken.” Hoes heeft zelf ook een bewogen periode achter de rug. Ook daarover vertelt hij in deze Link.

Ervaringsverhalen
Naast het interview met Onno Hoes delen drie krachtige vrouwen hun herstelverhaal. Petra, Daisy en Heidi Marianne hoe zij herstelden van hun aandoening.

Verslavingsdeskundige Robert Pols en teamleider Ton Dominicus vertellen in deze uitgave over het gespecialiseerde behandelprogramma Dubbele Diagnose dat GGZ Oost Brabant ontwikkelde. “Jongens waar niemand grip op kreeg, wonen nu weer op zichzelf – dat kán dus als je afkickt.”

Link magazine lezen?
Link magazine wordt verspreid via onze locatie in de regio, via gezondheidscentra en is digitaal te volgen en te lezen op www.facebook.com/link.ggzoostbrabant.nl of www.ggzoostbrabant.nl/linkmagazine.

Een gedrukt exemplaar ontvangen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: Communicatie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw