Menu

banner nieuws

Oscar Dekker Oscar Dekker, bestuursvoorzitter van Stichting GGZ Oost Brabant heeft besloten na negen jaar een vervolgstap te zetten in zijn loopbaan. Per 1 februari 2019 aanvaardt hij de functie van voorzitter Raad van Bestuur van Stichting Koninklijke Kentalis.

De Raad van Toezicht (RvT) heeft alle begrip voor de stap die Oscar daarmee zet, en tegelijkertijd zien ze hem niet graag vertrekken.
Wim Corsten, voorzitter RvT: “De afgelopen jaren heeft Oscar het fundament van de organisatie mede dankzij zijn bevlogen en energieke inzet stevig verbeterd en zowel zorginhoudelijk als financieel naar een hoger plan gebracht." Oscar Dekker over zijn overstap: “Iedere dag maken wij de zorg voor kwetsbare mensen in de psychiatrie Samen Beter. Vanuit eigen kracht en de herstelvisie heeft iedereen een eigen verhaal en dat geldt ook voor mij als mens, vader en bestuurder. Vanuit diezelfde kracht heb ik besloten een volgende stap te maken in mijn carrière. Ik ben trots op de zorginhoudelijke en financiële resultaten die wij samen de afgelopen jaren hebben geboekt. Niet voor niets heet onze kaderbrief 2019-2020 ‘Verzilveren van de ingezette koers’.”

Resultaten

Corsten: “Oscar heeft er in belangrijke mate voor gezorgd dat er sprake is van een hoge tevredenheid van cliënten en medewerkers. Daarnaast mogen de duidelijke en door de organisatie gedragen meerjarenstrategie Bevlogen Realiseren, de meerjarenafspraken met zorgverzekeraars en herontwikkeling van het Landgoed Coudewater als bijzondere verdiensten en resultaat van zijn inspanningen worden genoemd. GGZ Oost Brabant is tijdens zijn bestuursperiode aantoonbaar meer zichtbaar en actief geworden in regionale netwerken.”

Meer informatie over dit bericht:
Vivianne Viguurs, manager communicatie M 06-10551130

Ga naar boven

Achtergrond-blauw