Menu

banner nieuws

FredPijls 

De Raad van Toezicht heeft besloten om F.M.H. (Fred) Pijls MHA per 1 februari 2019 te benoemen tot voorzitter Raad van Bestuur van GGZ Oost Brabant. Fred volgt Oscar Dekker op met wie hij de afgelopen vijf jaar de Raad van Bestuur vormde van de GGZ-organisatie. Dekker start per die datum als bestuursvoorzitter bij Koninklijke Kentalis.  

Tevens heeft de Raad van Toezicht besloten een vacature te stellen voor de functie van een lid Raad van Bestuur met ‘een zorginhoudelijk profiel, een zakelijke inslag en innovatief handelend’. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een vrouw. 

Fred Pijls is sinds 1 augustus 2008 in dienst van GGZ Oost Brabant, de laatste vijf jaar als bestuurder. Eerder was hij directeur GGZ Land van Cuijk/Noord-Limburg en de Centra voor Psychisch Herstel. Daar is later het expertisecentrum NAH Huize Padua (Niet Aangeboren Hersenletsel) bijgekomen. Daarvoor was hij werkzaam als consultant en in verschillende managementfuncties bij het Maasziekenhuis en Pantein zorgconcern.

Voorzitter Raad van Toezicht, Wim Corsten over de benoeming: ”Vooral vanwege zijn bewezen bestuurlijke kwaliteiten, verbindende houding en zijn toegankelijkheid en zichtbaarheid en omwille van de continuïteit in het bestuur van de organisatie , vinden we Fred de juiste persoon voor deze positie in onze organisatie.”

Meer informatie over dit bericht: Vivianne Viguurs, woordvoerder. Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en M 06 – 10 55 11 30.

Bron: Raad van Toezicht - Wim Corsten, voorzitter

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw