Menu

banner nieuws

landgoed cwGGZ Oost Brabant heeft met Van Wanrooij Projectontwikkeling BV uit Geffen een overeenkomst gesloten voor de verkoop van het Landgoed Coudewater. Naar verwachting zal begin april de overdracht van het landgoed bij de notaris plaatsvinden.

Na een intensief en zorgvuldig traject zijn partijen gekomen tot het moment waarop de verkoop van Coudewater binnen enkele maanden een feit is. GGZ Oost Brabant heeft zich steeds als eigenaar van dit bijzondere terrein verantwoordelijk gevoeld om het een kwalitatief goede invulling te geven. Samen met de gemeente ’s-Hertogenbosch zijn daar in de structuurvisie de kaders voor aangegeven.

Bestuurders Oscar Dekker en Fred Pijls: “Wij zijn ervan overtuigd in Van Wanrooij Projectontwikkeling BV een partij te hebben gevonden die conform die kaders het landgoed een duurzame toekomst kan garanderen met respect voor landschap, historie en groen.”

Clemie van Wanrooij (directeur Van Wanrooij Projectontwikkeling): “We danken GGZ Oost Brabant voor het in Van Wanrooij Projectontwikkeling gestelde vertrouwen. We zien met elkaar én met “Hart voor Coudewater” uit naar een duurzame toekomstgerichte ontwikkeling die zal mogen leiden tot een hoogwaardig landschap waar wonen, werken en recreatie hand in hand gaan. Wij gaan in de komende weken eerst met de gemeente ’s-Hertogenbosch in overleg over de wijze waarop we de verdere planontwikkeling en de participatie daarbij van belanghebbenden vorm gaan geven.”

Na de overdracht van het landgoed in april van dit jaar zal Van Wanrooij zo snel mogelijk in overleg treden met alle betrokkenen over de plannen. Hierover volgt na 1 april nog nader bericht.

Meer informatie over dit bericht:
Vivianne Viguurs, woordvoerder GGZ oost Brabant. Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en M 06 – 10 55 11 30 en
Frank Schoenmakers, woordvoerder Van Wanrooij, 073 – 534 04 19

Ga naar boven

Achtergrond-blauw