Menu

banner nieuws

15 april: Aftrap Link-campagne ‘Met plezier en gezond leven’olga flyer

Olga Commandeur, bekend van het tv-programma Nederland in Beweging en oud-atlete, geeft op maandag 15 april een workshop op ons Zorgpark Huize Padua in Boekel. Deze workshop is voor cliënten, medewerkers én andere belangstellenden en is de aftrap van de campagne ‘Met plezier en gezond leven’, een thema dat ook centraal staat in de nieuwste uitgave van Link die eind maart verschijnt. Hierin lees je o.a. een interview met Olga.

Tussen 10.00 en 11.00 gaan we lekker bewegen met zijn allen en zal Olga je laten ervaren hoe je met dagelijkse oefeningen fit en soepel kunt blijven. Na afloop is er een meet & greet met deze sportieve presentatrice. Dus…wil je haar ontmoeten, heb je een vraag op het gebied van bewegen en fit blijven of wil je een handtekening? Grijp je kans en ben er bij!

Iedereen is van harte uitgenodigd om (gratis!) aan deze workshop deel te nemen. Bij mooi weer vindt de workshop buiten plaats, bij slecht weer in ontmoetingscentrum Brouwershof.  

Programma

10 – 11 uur: beweegsessie o.l.v Olga
11 - 12 uur: meet & greet met Olga

Oost-Brabant in beweging in de regio

Ook op andere locaties van GGZ Oost Brabant vinden er in de week van 15 april sportieve / gezonde activiteiten plaats. Houd facebook.com/link.ggzoostbrabant en www.ggzoostbrabant.nl in de gaten voor de laatste info.

Link-campagne

De Link-campagne van het voorjaar staat helemaal in het teken van ‘Met plezier en gezond leven’. In het magazine Link lees je naast het interview met Olga, drie herstelverhalen van mannen die in balans blijven dankzij hun passie voor sport en bewegen. Verder vertelt ervaringswerker Marinke Stassen hoe verschillende mensen uit de wijk elkaar ontmoeten tijdens de vrijDAGhap ín Multifunctionele Accommodatie de Valuwe in Cuijk (MFA(). Zorg-assistent Helma geeft ons een kijkje in haar werk: het verzorgen van de maaltijden op afdeling Springelbeek 3 op Huize Padua.

Link is o.a. verkrijgbaar bij de recepties van onze locaties en digitaal te lezen op www.ggzoostbrabant.nl/link en te volgen via onze social media zoals Facebook en Instagram.

Bron: communicatie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw