Menu

banner nieuws

wanrooijbpdggz

Gisteren heeft GGZ Oost Brabant het Landgoed Coudewater overgedragen aan Van Wanrooij Projectontwikkeling BV uit Geffen en aan BPD Ontwikkeling BV regio Zuid te Eindhoven. Van Wanrooij won eerder met het plan Land van Coudewater de prijsvraag voor de ontwikkeling van het landgoed.

Van Wanrooij en BPD Ontwikkeling hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten en trekken samen op bij de verdere realisatie. Van Wanrooij en BPD Ontwikkeling zijn zich zeer bewust van de grote waarde van het Landgoed Coudewater voor de omgeving nu en in de toekomst. Bij de uitwerking van het winnende plan worden omwonenden, wijkraden en andere belanghebbenden betrokken. In de tweede helft van mei vindt er een voor iedereen toegankelijke bijeenkomst in Rosmalen plaats waar de diverse partijen worden geïnformeerd over het beoogde plan. De realisatie van het Land van Coudewater verlangt een nieuw bestemmingsplan waarvoor nauw samen gewerkt wordt met de gemeente ’s-Hertogenbosch.

fptpo

 

1. Over Van Wanrooij
Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar succesvol en met veel passie en toewijding woning(nieuw) bouwprojecten realiseert. Korte communicatie- en beslislijnen en circa 300 ervaren medewerkers kenmerken het bedrijf. Binnen onze onderneming staat het waarmaken van ‘aangenaam wonen’ voor onze klanten centraal. Ga voor meer informatie over Van Wanrooij naar www.ditisvanwanrooij.nl

2.Over BPD
BPD, Bouwfonds Property Development, is een van de grootste gebiedsontwikkelaars in Europa. Het bedrijf is werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in Nederland en Duitsland. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 350.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is marktleider in Nederland en Duitsland en onderdeel van Rabobank. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd-de.de.

3. Over GGZ Oost Brabant
GGZ Oost Brabant staat voor ‘gezondheid die je je eigen familie gunt’: “We zijn er voor inwoners met complexe psychische en psychiatrische zorgvragen. Samen met hen zoeken we naar de best passende oplossing, zoveel mogelijk afgestemd op de persoonlijke situatie.” GGZ Oost Brabant biedt specialistische GGZ volgens de herstelondersteunende zorgvisie van Anthony via persoonsgerichte consultatie, diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kort en in de directe leefomgeving als het kan, intensief en langdurig als het nodig is. Ga voor meer informatie over GGZ Oost Brabant naar www.ggzoostbrabant.nl.

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw