Menu

banner nieuws

Vanmorgen hield Olga Commandeur haar beweegworkshop op Huize Padua. Een in sportieve outfit gestoken Fred Pijls, voorzitter Raad van Bestuur, gaf hiermee het startsein van de Beweegweek.IMG 20190415 WA0002

Al scheen de zon volop, het was nog fris vanmorgen. Gelukkig kreeg Olga een groep van ongeveer 70 mensen snel warm door ze flink te laten bewegen. Cliënten, collega’s, mensen uit de buurt, en bewoners van verzorgingstehuis Sint Petrus, iedereen zat of stond lekker mee te sporten.

De pauwen en hanen uit de kinderboerderij begeleidden Olga en krijsten en kukelden uit volle borst. Zo'n tafereel hadden ze nog niet eerder voor hun deur meegemaakt. Na het afsluitende nummer ‘I dit it my way' van Frank Sinatra, waarbij iedereen uit volle borst meezong, was het tijd voor de meet & greet. Iedereen mocht met Olga op de foto en kreeg een Link met haar handtekening. Olga had tijd voor iedereen. Daarnaast was er fruit en een gezond drankje. Met een blos op de wangen vertrok iedereen weer naar huis, naar het werk of de afdeling.

De hele week zijn er op diverse locaties activiteiten in het kader van GGZ Oost Brabant Beweegt. Kijk hier voor het programma.

Bron: Communicatie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw