Menu

banner nieuws

Iedereen wordt in de crisis tijd die er nu is beperkt in zijn sociale contacten. De één redt zich hierin beter dan de ander.

Zoals bijvoorbeeld Anne. Bij Anne is het leven zoals ze het leefde opeens tot stilstand gekomen. De dagbesteding is gestopt, haar FACT-begeleider belt haar eens in de zoveel tijd, en de behandeling wordt zoveel mogelijk via (beeld)bellen voortgezet. Ze voelt nu, meer dan ooit, hoe alleen ze er eigenlijk voor staat. Ze vraagt zich af waar ze het allemaal nog voor doet….

Zingeving in corona tijd

De Dienst Levensoriëntatie wil cliënten zoals Anne helpen bij het verdragen en vol houden van deze lastige situatie. Wij richten ons specifiek op zin- en betekenisgeving rond thema’s als leven – dood, eenzaamheid – verbondenheid, zin – zinloosheid, existentiële angst, rouw- en verlieservaringen.

Samen met de cliënt zoeken we in deze tijd naar hoe deze lastige situatie te verdragen en vol te houden is.

Cliënten van GGZ Oost Brabant die behoefte hebben aan een gesprek kunnen een mail sturen met hun contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bron: Communicatie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw