Menu

banner nieuws

Vandaag is de Link special verschenen, met als thema: ‘Samen corona onder controle’. Deze wordt vanaf 1 juli huis-aan-huis verspreid in onze regio. 

CoverIn deze speciale editie vertellen drie mannen over hoe zij de afgelopen periode hebben beleefd, waar voor hen de uitdagingen liggen en hoe zij de toekomst tegemoet zien. We maakten intrigerende artikelen met twee collega's die experts zijn op het gebied van angst en stemmingsproblemen. Zij gaan in op deze problematiek in corona-tijd. Daarbij wordt door klinisch psycholoog en wetenschapper Yvonne Stikkelbroek speciaal aandacht besteed aan jongeren. Zij vertelt onder andere over de weerslag van de crisis op hen en hoe om te gaan met de aankomende zomervakantie.

Naast deze verhalen vertellen onze directeuren behandelzaken over hoe de anderhalvemeter-ggz zijn weg heeft gevonden binnen onze locaties en hoe deze verder wordt uitgerold. Zo is er op iedere locatie de afgelopen weken onder andere bewegwijzering aangelegd en zijn nieuwe protocollen opgesteld voor het bezoeken van het gebouw.

De Link special is daarnaast ook een manier om onze hardwerkende teams te bedanken voor hun tomeloze inzet van de afgelopen periode. We hopen dat jullie deze met plezier lezen!

Link -  van magazine naar online platform

De Link maakt onderdeel uit van een thematische campagne van GGZ Oost Brabant met ervaringsverhalen als belangrijkste bron. Hiermee dragen we bij aan realistische beeldvorming rond kwetsbare mensen. De komende maanden maakt de Link een verandering door. We gaan van een papieren versie naar een dynamisch, online platform. Ook daar zullen de ervaringsverhalen van cliënten centraal staan, brengen we pakkende achtergrondartikelen en laten we bekende Nederlanders aan het woord over hun kwetsbaarheden. We hopen jullie daar over een paar maanden te mogen ontvangen. Tot die tijd wordt Link magazine huis-aan-huis verspreid, via onze locaties in de regio, via gezondheidscentra en is het digitaal te volgen en te lezen op www.ggzoostbrabant.nl/linkmagazine. Graag een gedrukt exemplaar ontvangen? Stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Bron: communicatie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw