Menu

banner nieuws

SHDP banner small 300x250 finalMoet ik naar de dokter.nl?

Soms is het lastig om in te schatten óf je direct zorg nodig hebt, óf dat het even kan wachten, óf dat je wellicht helemaal geen zorg nodig hebt. Via de app (verkrijgbaar in de App Store of Play Store) of website moetiknaardedokter.nl krijg je een betrouwbaar advies of je wel of niet een dokter moet bezoeken en hoe snel. Je checkt gemakkelijk, veilig en vlug, voordat je contact opneemt met de huisarts of spoedpost.

De app/website moetiknaardedokter.nl is goedgekeurd door het Nederlandse Genootschap van huisartsen en heeft een keurmerk.

Welke zorg heb je nodig?

  • Uiteraard bel je bij een levensbedreigende situatie meteen 112.
  • Als het spoedeisend is (hartklachten, een wond die gehecht moet worden of ander ernstig letsel), dan bel je meteen je huisarts. In de avonduren, nacht en weekend bel je de huisartsenpost.
  • Weet je niet zeker of je direct zorg nodig hebt? Kijk dan eerst op de app of website nl voor advies.

In het Spoedzorgnetwerk Helmond – De Peel bundelen het Elkerliek Ziekenhuis, Huisartsenpost Oost-Brabant, Savant Zorg, De Zorgboog, GGZ Oost-Brabant, GGD BZO, CZ en de huisartsen in de regio hun krachten om (spoed)zorg toekomstbestendig te maken. De regionale campagne ‘Moet ik naar de dokter.nl’ is een gezamenlijk initiatief van het netwerk.

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw