Menu

banner nieuws

Ondertekening smallOp dinsdag 28 september ondertekenden zorginstelling Philadelphia en GGZ Oost Brabant een huurovereenkomst voor de begane grond van het pand Kraanmeer op Huize Padua in Boekel. De organisaties gaan samenwerken, zodat mensen met een licht verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid een plek hebben waar zij terecht kunnen voor een geïntegreerde behandeling en begeleiding. 

De samenwerking sluit naadloos aan op de succesvolle jarenlange samenwerking tussen zorgaanbieder ORO en het Hoogspecialistisch centrum voor LVB-Psychiatrie. Op de 1e étage van Kraanmeer wonen al enkele jaren cliënten, die er hun geïntegreerde zorg ontvangen.

Symbolische start Levendig Landgoed Huize Padua

Tijdens de bijeenkomst onthulden Han van Esch (Raad van Bestuur Philadelphia), Anne-Marie Schram en Fred Pijls, (Raad van Bestuur GGZ Oost Brabant) ook de bouwborden die de symbolische start van de samenwerking markeren. De begane grond van Kraanmeer wordt namelijk de komende maanden verbouwd tot 18 appartementen. De verwachting is dat de nieuwe bewoners er medio 1e kwartaal 2022 hun intrek kunnen nemen.

Leven zoals jij wil

Bestuurders Pijls en Schram zijn blij met de samenwerking: “Door onze krachten te bundelen, willen we het mogelijk maken dat mensen met een licht verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening een gewoon leven kunnen leiden. Een leven waarin zij zo veel mogelijk zelf de regie pakken en kunnen leven zoals zij willen.” “Met passende, gespecialiseerde ondersteuning en behandeling waar nodig”, vult Han van Esch aan: “We hebben bewust gekozen voor deze locatie op Huize Padua. Het is een gastvrije en gemoedelijke omgeving waar je ruimte ervaart om het beste uit jezelf, elkaar en het leven te halen.”  

Bouwbord small

 

 

 

 

 

 

Cliënten onthulden samen met de bestuurders de bouwborden voor pand Kraanmeer

Ga naar boven

Achtergrond-blauw