Menu

banner nieuws

Klinisch psycholoog en programmaleider persoonlijkheidsstoornissen en digitale poli Helmond/Peelland, Nathan Bachrach is afgelopen maand benoemd tot Associate Professor aan de Universiteit van Tilburg. Nathan: “Deze functie geeft me de mogelijkheid om praktijk, wetenschap en onderwijs nog meer aan elkaar te verbinden.”

Nathan Bachrach KP 200911 ggz helmond 84925“Deze drie aspecten zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Middels de verbinding tussen wetenschap en praktijk kunnen we de zorg voor cliënten verbeteren. Dit doen we door vraagstukken uit de klinische praktijk te vertalen naar onderzoek, waarvan de resultaten betekenisvol zijn voor de zorginhoud. De praktijkkennis en nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn weer enorm belangrijk om adaptieve professionals voor de toekomst op te leiden”, aldus Nathan.

Lisa Behrendt directeur zorg Helmond/Peelland: “We zijn trots op onze collega. Nathan levert een wezenlijke bijdrage aan de kwaliteit van de zorg en wetenschappelijk onderzoek, als ook de innovatie binnen GGZ Oost Brabant. De benoeming is een mooie stap voor hemzelf en ook voor ons als organisatie. Op deze wijze wordt de verbinding tussen wetenschap en praktijk verder uitgebouwd.”

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw