Menu

banner nieuws

Help jij onze cliënten bij hun ‘digitale reis’?

Binnen GGZ Oost Brabant zijn we enkele jaren geleden begonnen aan een ‘digitale reis’. Om wachttijden te verkorten hebben we sinds 2020 twee bestemmingen toegevoegd aan deze reis: de digitale poli en de pilot digitale screenings.

Om ervoor te zorgen dat cliënten hierbij goed begeleid en ondersteund worden, doen we een pre-flight-check. In de pre-flight-check bellen we met de cliënt en als hij of zij dat wil, ondersteunen we bij het gebruik van het cliëntenportaal, minddistrict en beeldbellen.

Helpdesk
Binnenkort gaan we deze pre-flight-check verder uitbreiden en komt er ook een helpdesk voor cliënten. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die ons en onze cliënten willen helpen.

Wat bieden wij jou! 
Wij bieden jou een functie in een fijn, betrokken team van deskundige collega’s. Je kan de functie vervullen naast je studie of ander werk. Als je bij ons komt werken, krijg je een vrijwilligerscontract voor tenminste 4 uur per week, een korte opleiding, inwerktijd met buddy en een proefperiode. 

Wie ben jij, wie zoeken wij?
Ben je nieuwsgierig naar deze digitale reis en schrikt het digitale je niet af?
Heb je ervaring met administratieve taken en/of heb je een zorgachtergrond?
Ben je servicegericht in handelen en communicatie?
Spreek en schrijf je helder en begrijpelijk?
Leer je snel en schakel je vrij gemakkelijk tussen verschillende computerprogramma’s?
Ben je stressbestendig, en weet je hoe je moet doorvragen als iets je niet duidelijk is?
Ben je collegiaal en positief?

Herken jij jezelf in bovenstaande punten, dan ben jij diegene met wie wij dit avontuur willen aangaan!

Meer weten?
Is je interesse gewekt of wil je meer informatie? We kijken ernaar uit om met je in contact te komen om meer over deze vacature te kunnen vertellen én wat we jou kunnen bieden binnen GGZ Oost Brabant.

Neem gerust contact op met:

Pascal Bongers                 06-20330216   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theo Rovers                       06-23789978   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Bron: Pascal Bongers, Theo Rovers

Ga naar boven

Achtergrond-blauw