Menu

banner nieuws

Op donderdag 16 april wordt van 19.00 uur tot 21.30 uur het allereerste Psychose café van brabant georganiseerd in Helmond. Dit is een open ontmoetingsavond met het thema:

WONEN voor mensen met een psychiatrische aandoening’. Cliënten, familie- en naastbetrokkenen, zorgprofessionals en overige geïnteresseerden: je bent van harte welkom. Het verzoek aan collega's is om cliënten en familie-naasten uit te nodigen.

Op deze avond zullen familieleden en cliënten persoonlijke verhalen vertellen over hun ervaringen met WONEN. Ook worden er informatieve presentaties gegeven over wonen met psychiatrische zorg en begeleiding.

Bezoekers hebben ook de kans om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen. Dit allemaal in een huiselijke sfeer van het laagdrempelige Psychose café. De koffie staat  klaar:

Lokatie: Restaurant ‘t Warant, Wesselmanlaan 25a in Helmond

Graag aanmelden: i.v.m. catering: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Poster
- Artikel Brabants Dagblad

Behoefte tot delen Het Psychose café Helmond is een initiatief van Ypsilon, de landelijke vereniging van familieleden van mensen met een verhoogde kwetsbaarheid voor psychose, in samenwerking met GGZ Oost Brabant. Een initiatief naar aanleiding van de toenemende behoefte bij mensen met psychiatrische en psychische problematiek, en die psychoses ervaren, om ervaringen te delen.

Iedereen is welkom!

Bron: Ypsilon
Datum: 25 maart 2015

Ga naar boven

Achtergrond-blauw