Menu

banner nieuws

sz15 49 058De OR van GGZ Oost Brabant is vereerd met de door de Vasmo toegekende eerste prijs voor het beste jaarverslag.

De OR koos voor haar terugblik op het verslagjaar 2013 voor het thema ‘zelfreflectie’. De onderwerpen en de interviews met medewerkers zijn vanuit dat ‘spiegelbeeld’ gekozen. In het 20 pagina’s tellende document zijn interviews te lezen over onderwerpen als ‘de meerjarenstrategie meets de werkvloer’, medewerkers in de zorg die aan steeds meer eisen moeten voldoen en veilige zorg.

De juryleden oordeelden in deze bewoordingen over het verslag: ‘het ziet er prachtig uit, is goed leesbaar, volledig en origineel. Het thema bespiegelingen is goed doorgevoerd zonder te vervelen.

Het verslag van GGZ Oost Brabant valt op door de foto’s in relatie tot de tekst en het gebruik van interviews.’

De Spechtprijs is een initiatief van de Vasmo (Vereniging van Ambtelijke Secretarissen van Medezeggenschapsorganen) en wordt elke jaar uitgereikt aan het beste OR jaarverslag. 

De OR hecht veel belang aan een goede communicatie met de medewerkers, persoonlijk, of via de nieuwsbrief en intranet. Ook het verspreiden van een toegankelijk, aantrekkelijk en leesbaar jaarverslag hoort daar in de ogen van de OR bij.

Het volgende jaarverslag over 2014 verschijnt medio juni.

Bekijk het OR Jaarverslag 2013  

Bron: Communicatie
Foto: vnlnr Hennie Bongers en Patricia van Bergen.

Ga naar boven

Achtergrond-blauw