Menu

banner nieuws

Op het landgoed Coudewater exposeren vanaf dinsdag 8 december tot vrijdag 8 januari, leden van het Jeroen Bosch Koor hun werk. Het gaat om aquarellen, foto’s, keramiek tot portretten en olieverfschilderijen.

Zingen en scheppen
Naast veel repeteren en optreden met het koor, beleven een groot aantal koorleden in hun vrije tijd ook veel plezier in het maken van beeldende kunst. Het Jeroen Bosch Koor gaf onlangs een herfstconcert op Coudewater. Tegelijkertijd waren de werken van de zangers te bewonderen in het hoofdgebouw van het zorglandgoed. Wegens succes is de expositie nu verlengd tot in het nieuwe jaar. Zo zijn er bijvoorbeeld keramiek, abstracte olieverfschilderijen, maar ook een batik beschilderde doek en foto’s te zien. Enkele van deze kunstwerken worden nu ook te koop aangeboden.

Wandelen en expo zien?
Bezoekers zijn van harte welkom om de kleine en afwisselende expositie te bekijken in de hal van het hoofdgebouw (nabij de receptie) aan de Berlicumseweg 8 te Coudewater. Dit bezoek is ook goed te combineren met een rondwandeling of rondleiding op het landgoed.

De expositie is geopend op werkdagen van 9.00-17.00 uur. Behalve op donderdag 24 december en 31 december dan is het gebouw rond 15.00 uur gesloten. Tijdens de kerstdagen en met Nieuwjaar is het gebouw ook dicht.

Meer informatie
Als u meer wilt weten over de expositie, dan kunt u contact opnemen met Ilse Dahlhaus, M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemen aan een rondleiding?
Neem daarvoor contact op met de receptie van Coudewater: T 073-844 75 00

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw