Menu

banner nieuws

  • spandoek Plein Zwanenberg opendag 19 maartZaterdag 19 maart bent u tussen 10.00 en 15.00 uur, tijdens de landelijke ‘Open Dag van Zorg en Welzijn’, van harte welkom op Plein Zwanenberg. Ervaar zelf welke zorg en preventieprogramma’s vanuit dit gloednieuwe gezondheidscentrum wordt aangeboden. Er is een uitgebreid en afwisselend programma voor jong én oud, met onder andere:
    - Workshops en presentaties: wat kunt u zelf doen om gezond te blijven?
    - Info-stands: o.a. de GGZ-Oost Brabant-stand waar collega’s van FACT en Kind&Jeugd vertegenwoordigd zijn
    - Activiteiten voor de kinderen, waaronder een speurtocht, de knutselhoek of ze kunnen een kijkje nemen in een echte ambulance.
    - Muziek en uiteraard staat de koffie, thee en limonade klaar!

Samen voor een gezond Oss
Verschillende Osse zorgverleners zijn sinds februari 2016 gevestigd in het gloednieuwe Plein Zwanenberg. Samen gaan zij voor een gezonder Oss en zetten daarom in op preventie. GGZ Oost Brabant participeert in het zorgaanbod van het programma ‘Mentaal fit’ dat zich focust op mensen die gevoelig zijn voor depressie. Plein Zwanenberg is gevestigd op het voormalige ziekenhuisterrein naast gebouw Arsis van GGZ Oost Brabant: Gezondheidslaan 1. De organisaties binnen Plein Zwanenberg zijn: Bern­hoven Polikliniek Oss, BrabantZorg Behandel- en Kenniscentrum, BrabantZorg Thuiszorg, BrabantZorg Meldbank, Fysioplus, GGZ Oost Brabant, Haar Uniek, Huisartselogo week van zorg en welzijn 2016nposten Oost-Brabant, Indigo, Livit Orthopedie, Oederma, Thuiszorg Pantein, Pantein Thuiszorgwinkel en Podotherapie Dennemann.

Meer informatie is te vinden op www.pleinzwanenberg.nl of volg www.facebook.com/pleinzwanenbergoss en twitter.com/pleinzwanenberg 

 

Bron: Communicatie

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw