Menu

banner nieuws

Gideonsbende organiseert Hackathon 16 en 17 september Na de succesvol verlopen Hackathon in 2015 organiseert de Gideonsbende van GGZ Oost Brabant op 16 en 17 september wederom een tweedaagse GGZ-Hackathon. Doel is om ICT-gerelateerde producten te ontwikkelen die de zorg voor onze cliënten verbeteren. Een hackathon is een bijeenkomst van software- en websiteontwikkelaars (hackers) om aan gezamenlijke projecten te werken. Op 16 en 17 september werken deze hackers aan een ICT-technische ondersteuning, die ten goede komt aan de directe patiënten zorg.

Op zoek naar ideeën en naar ontwikkelaars
Voor de Hackathon van 2016 zijn we op zoek naar innovatieve ideeën die uitgewerkt kunnen worden. Dit kan het ontwikkelen van een app zijn, maar ook een toepassing die te maken heeft met domotica, robotica of ‘the internet of things’ (zie www.mediawijsheid.nl/internetofthings ).

Graag komen we in contact met medewerkers, cliënten, familieleden, naasten of bijvoorbeeld ketenpartners die innovatieve ideeën hebben. Heb je een geniaal idee, neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of je idee geschikt is voor de Hackathon. Ook software- en websiteontwikkelaars nodigen we uit om contact op te nemen.

Doorwerken tijdens chille

Datum en locatie
vrijdag 16 september 9.00 uur tot zaterdag 17 september 17.00 uur Brouwershof, Huize Padua, Boekel

Meer informatie?
Over de Hackathon: Ludo Arts E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. M 06 43048900

Over de Gideonsbende:

Debby Postulart
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M 06 53243774

Edwin de Koning
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M 06 51451202

De Gideonsbende is er om innovatie binnen GGZ Oost Brabant een boost te geven en is sinds 2014 actief. De ambitie is om een netwerk van innovatieve medewerkers op te bouwen die met elkaar werken aan innovatieve ideeën, van elkaar leren en elkaar inspireren. Het streven is dat het netwerk zich als een olievlek gaat verspreiden en steeds meer mensen aan zich weet te binden.

Bron: Edwin de Koning, namens de Gideonsbende

 

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw