Menu

banner nieuws

Op donderdag 18 mei 2017 vindt het 1e Psy café plaats in zorgcentrum Castella in Cuijk.

Psy cafë is een ontmoetingsplek waar mensen met psychische klachten, hun partners, familie, vrienden en andere geïnteresseerden welkom zijn. In Psy cafë worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige en ontspannen sfeer. Bezoekers kunnen in alle openheid met elkaar praten over een leven met psychische kwetsbaarheid onder leiding van een ervaringsdeskundige gespreksleider.

Impact
Tijdens de eerste bijeenkomst wordt vanuit mensen met psychische klachten- en naastenperspectief stilgestaan bij de impact van deze aandoening.

Leo Hulsebos gaat in gesprek met Marinke Stassen, die als ervaringsdeskundige haar verhaal vertelt, en met familie die hun persoonlijke verhalen met u delen. Geniet van de bijzondere ambiance met muzikale omlijsting. Er is gelegenheid om informatie te ontvangen over begeleiding en zorg. De avond wordt afgesloten met een kort inspirerend verhaal van naaste, Tilly Gerritsma.

Ontmoeten
De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt 21.30 uur.
Bezoekers hebben de kans om tijdens inloop en pauze lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen in een huiselijke sfeer van het laagdrempelige Psy café. De koffie staat voor u klaar! Adres:  Zorgcentrum Castella, Cantheelen 6-200 in Cuijk.

De toegang is gratis en aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn i.v.m. catering: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Behoefte
tot delen Het Psy café Land van Cuijk is een initiatief van Steunpunt Mantelzorg, Indigo, GGZ Land van Cuijk en Noord-Limburg, Sociom, Syntein, BRIZ en Trialoog. Iedereen is welkom!

Ga naar boven

Achtergrond-blauw