Menu

banner nieuws

Foto 1 Persbericht Zorgcampus de Peel24 MBO en HBO studenten hebben op 3 september hun handtekening gezet onder hun contract met Zorgcampus de Peel. Symbolisch tekenen ze hiermee voor een partnership met de aangesloten organisaties: GGZ Oost Brabant, het Elkerliek ziekenhuis, Savant Zorg, de Zorgboog en ORO, ondersteund door ROC Ter Aa en Fontys Hogeschool. De aankomende verpleegkundigen lopen stage bij de vijf zorginstellingen.

In de Zorgcampus bundelende de zorg- en onderwijsinstellingen hun krachten en werken samen voor een optimale dienstverlening aan cliënten en patiënten. Zo vinden we nieuwe manieren om opleidingen nóg beter aan te sluiten bij de wensen van de bewoners van de Peelregio. De combinatie van zorg, technologie en hospitality maakt werken en leren bij Zorgcampus de Peel anders. Verpleegkundigen worden opgeleid voor alle doelgroepen en mobiliteit wordt gestimuleerd.

Foto 2 Persbericht Zorgcampus de PeelElke Zorgcampus-organisatie heeft 4 tot 5 studenten in dienst genomen. Zij gaan de komende 2 tot 2,5 jaar verschillende stages van zo’n 15 weken doorlopen. Terwijl de studenten van GGZ Oost Brabant kennis gaan maken bij ORO, verwelkomen wij in deze eerste stageronde vijf studenten vanuit het Elkerliek ziekenhuis. Zij lopen stage op De Berken, de kliniek Ouderen in Helmond, Princepeel 3, de Eegelshoeve en St Jozef Staete.

Meer info over de Zorgcampus: www.zorgcampusdepeel.nl

Bron: Communicatie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw