Menu

banner nieuws

Het Expertisecentrum Depressie Jeugd van GGZ Oost Brabant en GGZ-instelling Pro Persona gaan samen optrekken in het proces naar het behalen van het TOPGGz-keurmerk. Tijdens een startbijeenkomst zetten Fred Pijls namens GGZ Oost Brabant en Cecile Extertate namens Pro Persona hun handtekening onder de overeenkomst die de samenwerking bekrachtigt.

propersona“We gaan samenwerken in het bepalen van de onderzoeksagenda, het vormgeven van complex casusoverleg en het afstemmen van nieuwe behandelvormen op elkaars aanbod”, aldus GZ-psycholoog Daan Creemers. Daan Creemers verzorgde tijdens de startbijeenkomst - samen met bijzonder hoogleraar en psychiater Jan Spijker - presentaties over inhoudelijke overeenkomsten en ambities. Jan Spijker die o.a. werkt bij Pro Persona, zal zich voor vier uur per week verbinden aan het Expertisecentrum Depressie Jeugd van Gpropersona2GZ Oost Brabant.

Depressie Expertisecentrum K&J
Binnen Kind en Jeugd GGZ ontwikkelen we ons Depressie Expertisecentrum Jeugd en blijven we actief de TOPGGz ambitie uitdragen, die we in 2020 willen behalen.  

Kijk ook op de site: https://depressieexpertisecentrumjeugd.ggzoostbrabant.nl/

Bron: Daan Creemers

Ga naar boven

Achtergrond-blauw