Menu

banner nieuws

Eind vorig jaar (2013) startte: ‘Wie betaalt waarvoor?’. Verschillende producten en diensten die door GGZ Oost Brabant aan cliënten worden verstrekt, worden onder de loep genomen. Wat zijn nu de ontwikkelingen en wat is de huidige stand van zaken van deze herziening? Hierover is meer te lezen in de nieuwsbrief.

Hierin speciale aandacht voor de nuttige klankbordgroepen die begin juli zijn georganiseerd. Betrokken cliënten, familieleden-naasten en medewerkers gingen met elkaar in gesprek over de verstrekking van was- en verzorgingsproducten. Op 15 oktober wordt ook een klankbordbijeenkomst georganiseerd: 

Wegens succes, organiseren wij op woensdagavond 15  oktober dus  een nieuwe klankbordgroep-bijeenkomst te Huize Padua, waarvoor wij alle betrokkenen wederom van harte willen uitnodigen. Een bijeenkomst waarbij de herzieningen Eten en drinken en Was- en verzorgingsproducten met u worden besproken. Meld u aan via de teamleider van uw afdeling. Alle betrokkenen, zowel cliënten als familie en medewerkers, zijn welkom. Meer details hierover zijn te vinden in de nieuwsbrief: KLIK HIER voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie, zie de website www.ggzoostbrabant.nl/wiebetaaltwaarvoor.

Vragen of opmerkingen? Ga dan naar de teamleider van de afdeling of meld deze per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw