Menu

banner nieuws

huisje-logo-nieuwsTaxivervoer vanaf 10 maart anders: Herziening taxivervoer op basis van de AWBZ-pakketmaatregelen: Wanneer cliënten niet in het bezit zijn van een geldige CIZ-indicatie, moeten zij zelf betalen voor hun taxivervoer. Cliënten binnen de doelgroepen LGGZ, NAH, ASS en LVB-P met een geldige CIZ-indicatie-B of CIZ-indicatie Begeleiding in groepsverband met vervoer.

Per 10 maart 2014 treedt binnen GGZ Oost Brabant een vernieuwde taxi-aanvraagprocedure in werking. Hiermee verbetert de organisatie van het taxivervoer, wordt het oneigenlijk gebruik van taxi’s tegengegaan en worden de kosten juist verrekend. Deze herziening vindt plaats in het kader van het project ‘Zorgaanspraken – Wie betaalt waarvoor?’ waarover al regelmatig gecommuniceerd is. Dit heeft mogelijk consequenties voor zowel cliënten als medewerkers.

10 maart ipv 1 maart

Eerder werd aangekondigd dat de vernieuwde taxi-aanvraagprocedure per 1 maart in werking zou treden. In verband met organisatorische redenen is deze datum dus nu verschoven naar 10 maart.

Belangrijke informatie

Cliënten en medewerkers worden uitgebreid geïnformeerd. Alle belangrijke informatie is te lezen in de Folder voor cliënten

Vragen of opmerkingen? Ga dan naar de teamleider van de afdeling of meld deze per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw