Menu

banner nieuws

Maak kennis met het FACT-team van GGZ Oost Brabant tijdens Heerlijk Heeswijks

Vroeger werden mensen met psychische en psychiatrische problemen vaak opgenomen binnen een instelling ver weg van de bewoonde wereld. Tijden veranderen, en tegenwoordig wordt juist geprobeerd om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen en leven. Leden van het zogenaamde FACT-team komen dan bij hen langs om ze te helpen.

FACT
Een FACT (Functie Assertive Community Treatment)-team is multidisciplinair en bestaat uit verschillende GGZ-professionals: woonbegeleiders, een ervaringsdeskundige, psychiater, psycholoog, verpleegkundig specialist, verslavingsdeskundige en een trajectbegeleider. Zij behandelen, begeleiden en bieden praktische ondersteuning bij het zo zelfstandig mogelijk leven van cliënten.

Appeltjesboom
Maak kennis met het FACT-team van GGZ Oost Brabant in Cuijk tijdens het wijkevenement ‘Heerlijk Heeswijks’ in de Heeswijkse kampen (lavendelplein Cuijk) op zaterdag 5 september aanstaande. De teamleden hebben een ‘appeltjesboom’ meegenomen waarin u uw wensappeltjes mag ophangen. In ruil hiervoor krijgt u een heerlijke sappige FACT-appel! Waarom het FACT-team dit doet? Probeer daar maar zelf achter te komen door de FACT-stand te bezoeken. Ook zijn vrijwilligers van Stichting Door en Voor aanwezig. Deze stichting ondersteunt cliënten om hun maatschappelijke mogelijkheden en kansen te vergroten.

Tot zaterdag 5 september!

Meer informatie via mevrouw M. Donkers (FACT Cuijk), T 0485 - 847250

Bron: Communicatie

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw