Menu

banner nieuws

 

• Het aanmeldformulier is gesloten (voor eventuele beschikbare plaatsen - neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik hier voor de uitnodiging met alle congres informatie of klik hier voor de congresposter

Zoals al eerder gecommuniceerd:
Het zorgcircuit ASS organiseert op 22 oktober 2015 in Het Wapen van Reek het congres ‘Autisme verstaan’. De cliënten en de teams van de autisme-poli, woon- en werkvoorzieningen (WWA) de Beemden en de Boerderij delen op deze dag graag hun enthousiasme en de ontwikkelingen binnen de specialistische zorg.

In de afgelopen jaren heeft het specialistisch circuit autisme vorm gekregen. Dit congres verbindt het werk van vele medewerkers en overige betrokkenen, zodat zij samen verder werken aan autisme vriendelijke zorg. Stap in de leefwereld van autisme, laat je inspireren, verdiep je deskundigheid en ontdek die van ons door middel van lezingen, workshops en de markt. Ontdek het verschil tussen ‘weten over autisme’ en…
‘Autisme verstaan’

Voor wie?
GGZ-professionals en ketenpartners: behandelaren, begeleiders, managers, zij die de zorg aan mensen met ASS faciliteren en beleidsmatig organiseren en voor alle collega’s die geïnteresseerd zijn. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Accreditatie voor behandelaren en verpleegkundigen wordt georganiseerd.

Meer informatie en contact
Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie : Het Wapen van Reek
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: organisatie congres Autisme Verstaan

Ga naar boven

Achtergrond-blauw