Menu

banner nieuws

zorgaansprakenIn het kader van het project Zorgaanspraken – wie betaalt waarvoor? zijn inmiddels bijna alle regelingen van kracht:

  1. Bijzondere woonwensen; appartement of kamer en verzekeringen en energie
  2. Eten en drinken
  3. Wasverzorging
  4. Begeleiding buiten GGZ Oost Brabant
  5. Taxivervoer
  6. Ontspanning
  7. Aanvullende medische zorg

 Telefoon, televisie en internet

Deze regeling gaat waarschijnlijk eind dit jaar of begin 2016 van kracht. Een projectgroep - bestaande uit mensen van de technische dienst, ICT, afdelingen inkoop en communicatie en afgevaardigden van de Cliëntenraad - werkt achter de schermen hard om de regeling vorm te geven.

Uitgangspunt is dat cliënten die bij ons wonen, kunnen bellen, televisie kunnen kijken en internet hebben.           

Brochure

De brochure ‘Wie betaalt waarvoor’ is zo goed als gereed. Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. We streven ernaar iedere cliënt nog in 2015 één brochure te overhandigen waarin alle regelingen duidelijk worden uitgelegd. Het is een exemplaar om goed te bewaren zodat u het op het elk gewenst moment kunt raadplegen.

Informatiebijeenkomsten  

Reserveer alvast in je agenda:

Gedurende het project Zorgaanspraken – Wie betaalt waarvoor? hebben jullie regelmatig met ons meegedacht, in projectgroepen, tijdens het schrijven van de brochure en tijdens informatiebijeenkomsten. We organiseren in januari volgend jaar voor de laatste keer twee informatiebijeenkomsten voor cliënten, familie, naasten, medewerkers en andere betrokkenen. Tijdens deze bijeenkomsten is er nog één keer aandacht voor alle deelprojecten en voor de volledige brochure ‘Wie betaalt waarvoor?’. Je ontvangt hiervoor nog een uitnodiging.

Meer weten?

Voor vragen en opmerkingen: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar www.ggzoostbrabant.nl/wiebetaaltwaarvoor

Bron: Marleen Ceelen, Communicatieadviseur

Ga naar boven

Achtergrond-blauw