Menu

banner nieuws

Onlangs verscheen de ‘Coudewater Actueel Extra’. De nieuwsbrief om alle betrokkenen te informeren over de verplaatsing van de zorgactiviteiten van landgoed Coudewater naar elders in de regio. Hierin nodigden wij collega’s, cliënten, familie, naasten en overige betrokkenen uit voor de informatiebijeenkomsten die op (aanstaande) maandag 9 mei worden georganiseerd:

Deze informatiebijeenkomsten zijn gewijzigd!

Wat is er dan gewijzigd?

  • Bijeenkomst voor medewerkers vind gewoon plaats om 14.00 tot 15.00 uur! (Locatie: De Kopstoot in gebouw Veldzicht), landgoed Coudewater
  • De bijeenkomst voor cliënten én de bijeenkomst voor familie en naasten worden samengevoegd! Deze bijeenkomst vindt nu plaats om 19.00 - 20.00 uur in Buurthuis de Vonder.

Meer info
Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de teamleider van uw afdeling. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gerelateerde zaken over de zorgverplaatsing, en delen deze informatie met betrokkenen.
Of neem contact op met projectleiders Theo Rooijakkers en John van den Elzen via telefoon: 073-844 7555.

De geplande informatiebijeenkomsten op 4 juli 2016, 19 september 2016 en 14 november 2016 blijven vooralsnog ongewijzigd.

Bron: Projectleiding & Directie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw