Menu

banner nieuws

Ouderenafdeling De Vonder organiseert de ‘Kom in bewegingsdag’ om geld in te zamelen voor de aanschaf van een zogenaamde ‘tovertafel’. De Vonder is een woonzorgcentrum voor oudere cliënten. Het is de wens van het team een zogenaamde ‘tovertafel’ aan te schaffen. Via crowdfunding hopen de GGZ-medewerkers het geld – 6.000 euro - daarvoor bij elkaar te krijgen.

Een tovertafel kan bewoners, die minder mobiel zijn, prikkelen en activeren. Om de tovertafel te kunnen bekostigen is ‘crowdfunding-actie Simsalabim’ opgezet én wordt op zondag 10 juli de ‘Kom in bewegingsdag’ voor jong en oud georganiseerd. Doneer en kom langs!

Doneren helpt: Crowdfunding-actie Simsalabim
Het aanschaffen van een tovertafel kost €6603,-. Inmiddels is meer dan de helft van het geld opgehaald, onder andere door initiator en activiteitenbegeleider, Esmee de Vos-Brok.

Doneren kan via de website http://activecues.com/crowdfunding/de-vonder# Elke donateur ontvangt iets leuks!

Kom zondag 10 juli naar de ‘Kom in beweging-dag’
Iedereen is van harte welkom op deze speciaal georganiseerde dag met activiteiten voor jong & oud. Een feestelijke dag (12.30-16.30uur) in en rond restaurant De Boerderij op Coudewater Rosmalen (Berlicumseweg 8). De totale opbrengst komt ten goede aan de aanschaf van de tovertafel. Er zijn o.a de volgende activiteiten: - Hobbel-tour; neem plaats in het Hobbel-busje en geniet van een leuke informatieve rit over Coudewater onder leiding van een gids - Voor de kinderen: diverse spelletjes, springkussen, grabbelton en meer - Kleine markt; met door bewoners gemaakte artikelen en het aanbod van 2e hands winkeltje ‘t Luifeltje - Drankjes en hapjes

Wat is een tovertafel?
De Tovertafel is een kastje dat aan het plafond wordt gehangen, boven de (eet)tafel. Hierin bevinden zich een hoge kwaliteit beamer, infraroodsensoren, een luidspreker, een processor en het geheugen die samen spellen aansturen en projecteren op de huidige (eet)tafel. De Tovertafel is geschikt voor bijna ieder tafeloppervlak.
Omdat de Tovertafel aan het plafond hangt, wordt het nauwelijks opgemerkt door de bewoners. De Tovertafel kan worden verbonden met het internet, zodat eventuele updates op afstand kunnen worden geïnstalleerd.
Doneer en help de ouderen van woon-zorgcentrum De Vonder Coudewater met meer beweging

Voor vragen, neem contact op met Esmee de Vos-Brok (Activering De Vonder) via tel. 06-513 340 53.

Bron: Esmee de Vos-Brok

Ga naar boven

Achtergrond-blauw