Menu

banner nieuws

Na ruim 5 1/2 jaar als toegewijd huisarts gewerkt te hebben voor cliënten op locatie Huize Padua, neemt Ronald de Jong afscheid van de GGZ Oost Brabant. Hij gaat zich volledig richten op zijn werkzaamheden in een huisartsenpraktijk. Op woensdag 31 augustus, tussen 15.30 uur en 17.00 uur wordt er op het secretariaat van de somatische zorg Huize Padua voor patiënten en medewerkers van Huize Padua  op informele wijze afscheid genomen.
IMG 20160719 170309 2
Ronald de Jong neemt afscheid van Huize Padua

Ronald wordt opgevolgd door huisarts Maartje de Koning. Maartje heeft al enkele weken op Padua meegedraaid, en gaat de patiëntenzorg van Ronald overnemen. M.i.v. 1 september is zij op de maandagen en woensdagen op Padua werkzaam. Naast Maartje de Koning zijn vervolgens Paul Buiks als huisarts werkzaam, bereikbaar op de maandagen en donderdagen, en Christine Bruinen, op dinsdagen en vrijdagen.  
pasfoto 2
Maartje de Koning volgt Ronald de Jong op

Ook zijn de verpleegkundig specialisten somatische zorg: John Castelijns (wo, vr) en Madeleine Vermeulen (ma, di, do), op de locatie Padua bereikbaar voor de somatische patiëntenzorg.

Bron: Jacqueline van Vlerken
Datum: 26 juli 2016

Ga naar boven

Achtergrond-blauw