Menu

banner nieuws

 

Bijzondere woonwensenDe telefoonlijnen en telefoons op kamers en appartementen van onze woonvoorzieningen worden in het kader van het herzieningsproject “Wie betaalt waarvoor” afgesloten en opgeheven. Hiermee gaat de ‘regeling Telefonie’ van kracht met ingang van 15 september 2016.

GGZ Oost Brabant stopt dus met het verstrekken van een telefoonvoorziening op kamers en appartementen van cliënten. Ook stoppen we met het  kosteloos doorverbinden naar buitenlijnen.

Eigen telefoonvoorziening regelen

Over deze regeling zijn cliënten, medewerkers en overige betrokkenen al eerder (april-mei 2016) geïnformeerd. Om cliënten ruimschoots de gelegenheid te geven om hun eigen telefoonvoorziening te regelen, gaat de regeling niet in augustus, maar per 15 september in. In september, oktober en november worden de huidige telefoonvoorzieningen afgesloten en opgeheven.

Meer informatie is te lezen in de brief en bijbehorende nieuwsbrief die eerder is verstuurd naar cliënten. Of ga naar www.ggzoostbrabant.nl/wiebetaaltwaarvoor of intranet (alleen toegankelijk voor medewerkers). Voor vragen kunnen cliënten terecht bij de teamleiders van de afdeling.

Bron: Projectleiding Zorgaanspraken – Wie betaalt waarvoor?

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw