Menu

banner nieuws

wie betaald waarvoorCliënten die wonen/verblijven op afdelingen/woonvoorzieningen van GGZ Oost Brabant maken gebruik van verschillende producten en diensten die door GGZ Oost Brabant worden verstrekt.

Ongeveer 3 jaar geleden (2013) startte GGZ Oost Brabant met het onderzoeken en herzien van deze verstrekkingen en de kosten hiervan. Dit gebeurde onder de titel ‘Wie betaalt waarvoor?’. Het bleek dat GGZ Oost Brabant meer verstrekte aan haar cliënten dan wettelijk verplicht is. Het ging over:

- Taxivervoer
- Extra eten en drinken
- Wasverzorging
- Bijzondere woonwensen
- Televisie, Telefoon en Internet (TTI)
- Aanvullende medische zorg
- Ontspanning
- Begeleiding buiten de instelling

Mijlpaal
In de afgelopen jaren zijn de bovenstaande producten en diensten kritisch bekeken en herzien. De afronding hiervan is in zicht. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de voorzieningen tv en internet voor de buitenlocaties (woonvoorzieningen in de regio).

Alle info in één overzicht
Cliënten zijn structureel geïnformeerd gedurende de afgelopen jaren. Alle informatie is gebundeld in één overzichtelijke brochure. Deze is te vinden op www.ggzoostbrabant.nl/wiebetaaltwaarvoor . Voor vragen kunt u ook terecht bij de teamleider van uw afdeling.

Bron: Communicatie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw