Menu

banner-PVP

Banner Klik kaart

De PVP weet precies welke rechten en plichten u als cliënt in de geestelijke gezondheidszorg heeft. Hij behartigt uw belangen zoals u die zelf ziet, en doet niets zonder uw toestemming. De PVP is onafhankelijk en werkt niet voor de GGZ Oost Brabant.

Contact

U kunt contact opnemen met:

Kris Knoben

Locatie: Huize Padua, Boekel

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel. 06 – 82 98 82 22

 

Kim Klinkenberg

Locaties: Helmond, Oss en factteams

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel. 06 – 82 98 67 48

HIC-adolescenten

Ingrid Peters: 06 21947170

 

PVP-online

Wilt u snel informatie, dan kunt u gebruik maken www.pvp.nl. Deze site geeft u informatie en advies over uw rechten bij ambulante behandeling in de ggz. Of bekijk deze folder. 

Helpdesk stichting PVP E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u als ambulante cliënt vragen of klachten, dan kunt u de Helpdesk van de Stichting PVP bellen of mailen. U ontvangt advies van een PVP die deskundig is op het gebied van rechten en plichten. Bereikbaar van ma t/m vrij van 10-16 uur en op za van 10-13 uur via T 0900 - 444 88 88. 

Anoniem chatten is ook mogelijk. Indien mogelijk wordt uw vraag of klacht direct via de chat afgehandeld. Mocht er persoonlijke of telefonische ondersteuning nodig zijn en u gaat daarmee akkoord, dan kan dat alsnog worden geregeld.  De chat is open van maandag t/m donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en is bereikbaar via www.pvp.nl.

© 2014 GGZ Oost Brabant | PrivacyDisclaimer |   Toegankelijkheidsverklaring  ISO9001 ISO9001 NEN

Ga naar boven

Achtergrond-oranje