Menu

banner online zelfhulp

Knop Online Zelfhulp

Ypse & GGZ Oost Brabant nodigen u uit om voor verschillende problemen een zelfhulp training te volgen via Online Zelfhulp.

Preventie

De trainingen werken preventief en zijn erg goed als uw klachten niet te ernstig zijn. In veel gevallen lukt het, door het volgen van de onlinetraining, de klachten te verminderen of volledig onder controle te krijgen. Maar ook als uw klachten ernstig zijn en door de training niet volledig verdwijnen, kan de training u zeker ondersteunen en praktische handvaten bieden. Om deze preventieve training te volgen hoeft u niet in behandeling te zijn bij Ypse of GGZ Oost Brabant. U heeft dan ook geen verwijzing nodig om hier aan deel te nemen. Kiest u wel voor een voor een behandeling dient u zich aan te melden via een verwijzing van de huisarts.

Gratis

indigoHet volgen van een training is gratis. Om maximaal voordeel uit de training te halen is het belangrijk dat u er serieus mee bezig bent. Zo is het belangrijk om voldoende tijd en aandacht aan de training te besteden en deze helemaal af te ronden. Hieronder ziet u welke trainingen beschikbaar zijn en voor welke klachten en problemen de training geschikt is. Klik op de naam van een training voor meer informatie erover.

Als u zich heeft aangemeld klik dan op ‘Store’ Eenmaal aangemeld, kunt u zo veel trainingen volgen als u wilt.

 

Ga naar boven