Menu

Mensen met complexe psychische en psychiatrische zorgvragen bieden wij hulp in verschillende vormen. Van ‘n korte therapie tot langdurige woonbegeleiding en in toenemende mate in de buurt. Mensen van alle leeftijden en culturen kunnen bij ons terecht.

We staan midden in de Oost-Brabantse samenleving. Daar organiseren wij de zorg dicht bij de burger, bijvoorbeeld in huisartsenpraktijken.

We werken samen met allerlei organisaties in en buiten de zorg en maken onze zorg toegankelijker voor migranten, vluchtelingen en asielzoekers.

We houden ons bezig met complexe psychiatrische problemen als schizofrenie, dubbel diagnostiek (combinatie verslaving en aandoening), psychose, angst, autisme en borderline.

We zijn er ook voor mensen die geen zorg willen, maar zonder hulp verkommeren.

DAT DOEN WE MET:

  • Respect zodat onze cliënten de zorg krijgen die bij hen past. En dat ze zo veel mogelijk hun normale leven kunnen voortzetten. 
  • Aandacht die bestaat uit brede belangstelling voor de cliënt, zijn levensgeschiedenis, zijn familie, naasten en zijn leefomgeving.
  • Openheid omdat onze zorg inzichtelijk en bereikbaar moet zijn voor iedereen. 

Deze kernwaarden zijn geen loze woorden, maar zaken waarop u ons kunt aanspreken!

GZZ Oost Brabant laat zich in haar zorgvisie inspireren door de Herstelvisie van de Amerikaanse wetenschapper William Anthony. Lees verder >

Ga naar boven