Publicaties en verhalenplatform

Het leven van de mens is meer dan zijn diagnose. Wij hebben oog voor het hele verhaal.

Cliënten, hun naasten, verwijzers, omwonenden en netwerkpatners. Mensen waarmee wij in verbinding staan, informeren wij stelselmatig over ons werk via diverse publicaties. 

Dat gebeurt in toenemende mate online, bijvoorbeeld via ons verhalenplatform www.vallenenweeropstaan.nl vlogs, zoals die van Antje en social media: Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Daarnaast zetten wij de uitgave Padua Actueel in. Deze is bestemd voor omwonenden en bewoners van landgoed Huize Padua, waar wij mensen met een langdurende zorgvraag behandeling, dagactiviteiten en woonvoorzieningen bieden. 

Onze cliënten hebben hun eigen uitgave: de tweemaandelijkse Horizon. Informatie over de activiteiten van de Familieraad leest u in hun nieuwsbrief.

 • Digitale Horizon

  In dit magazine willen wij de cliënten aan het woord laten. De Horizon informeert elke twee maanden over onderwerpen uit het dagelijks leven van cliënten, over ontwikkelingen binnen de Geestelijke gezondheidszorg en over de locaties van GGZ Oost Brabant.

  Redactieadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  2022

  2021

 • Digitaal jaarverslagen

  Jaarverslag Raad van Toezicht

  Jaarverslag Ondernemingsraad

  Samen Beter

 • Meerjarenstrategie

  Onze Meerjarenstrategie 2025 is tot stand gekomen via onze ZOEM-aanpak, waarbij iedereen kon bijdragen langs de lijn van het ‘Playing to Win-model’ Naast de animatie, is de strategie ook beschikbaar als vouwfolder.

  Nieuws dat hoort bij een van de bouwstenen wordt op de inspiratiesite gepubliceerd en als nieuws gemeld op intranet. Via de Inspiratiebutton op de homepage van intranet vind je de beleidsdocumenten en kun je broadcasts terugkijken, zoals die van beide MD-dagen voor alle leidinggevenden.

  Bekijk ook de inspiratiesite >> 

 • Eén op de vier Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met complexe psychische problemen. Wij helpen hen bij GGZ Oost Brabant graag op weg naar herstel. Om de verhalen van de mensen achter de psychische kwetsbaarheden te delen hebben we dit platform Vallen en weer opstaan opgezet. Zo is te zien hoe veerkrachtig mensen zijn en doorbreken we de stigma’s die om de hoek kunnen komen kijken bij mentale gezondheid.

  Je vindt hier ervaringsverhalen van mensen die je kunnen inspireren, motiveren, een hart onder de riem steken en hoop geven. Het zijn stuk voor stuk krachtige portretten van mensen die ongelofelijk sterk zijn. Daarnaast delen bekende Nederlanders hun verhaal en vertellen zij hoe ze zich inzetten voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. In de achtergrondverhalen lichten we innovaties in de zorg uit en werpen we een blik op verschillende behandelingen. Onze kijk-, lees- en luistertips wijzen je de weg naar interessante boeken, films, apps en podcasts.

  Wil jij zelf je ervaringsverhaal delen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.