Menu

Status van de Contractering 2021 zorgverzekeraars

In onderstaand overzicht staan de zorgverzekeraars (concerns).

De  bijbehorende onderliggende verzekeraars/labels kunt u hier vinden.


Verzekeraar (concerns)

Contractering 2021

CZ

In onderhandeling

VGZ

Overeenstemming

Zilveren Kruis

Overeenstemming

Menzis

Overeenstemming

Zorg en zekerheid Overeenkomst
ONVZ In onderhandeling
ENO Overeenstemming

ASR

Overeenstemming

DSW

Overeenkomst

Caresq (Eucare)

Overeenstemming

Met een aantal zorgverzekeraars is er reeds een contract voor 2021 overeengekomen. Echter met een aantal zorgverzekeraars zijn wij nog in onderhandeling/gesprek. Het is wel de verwachting dat wij uiteindelijk met alle zorgverzekeraars tot een contract voor 2021 zullen komen.

Ook de zorgverzekeraars publiceren op hun eigen websites met welke zorgaanbieders al contracten zijn afgesloten en met welke zorgaanbieders ze geen contract hebben of nog in onderhandeling zijn.

Het staat iedereen vrij om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Wij geven daarover vanuit GGZ Oost Brabant geen advies.

Indien wij nog in onderhandeling zijn met een bepaalde zorgverzekeraar kun je wel aanmelden, we gaan er immers vanuit dat we binnenkort een contract sluiten. Indien er geen contract zou komen dan wordt de behandeling niet volledig vergoed. Welk deel wel? Dat is afhankelijk van de polis. Dit kun je nagaan bij je zorgverzekeraar.

De reeds gestarte/lopende behandelingen vanuit 2020 wordt door de zorgverzekeraars, ook als er geen contract komt voor 2021, volledig vergoed.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | PrivacyDisclaimer |   Toegankelijkheidsverklaring  ISO9001 ISO9001 NEN

Ga naar boven

Achtergrond-oranje