Skip to main content

Samen innoveren naar een

levendig landgoed

De komende 10 jaar verandert Huize Padua in een levendig landgoed. Het wordt een plek met ruimte voor wonen, werken, leren, zorg én interactie tussen buurtgenoten: bewoners, medewerkers, studenten en omwonenden.

Het wordt ook een plek waar cliënten passend en zinvol werk kunnen doen en waar zij in een veilige omgeving in contact komen met andere werkenden en vrijwilligers. Om hier te komen dienen we onze visie en inzichten voor de toekomst goed te verbeelden. De een zal dit misschien makkelijker kunnen dan de ander. Daarom doen we het ook met elkaar. Want alleen samen kunnen we er een levendig landgoed van maken.

Alles is mogelijk

We gaan er iets moois van maken!

Mike van Rijswijk

Anne-Marie Schram & Fred Pijls

Daarom zoeken wij collega’s, die ons daarbij willen helpen. Het team van The Innovation Playground neemt ons mee in een wereld, waar alles kan en mogelijk is! Hoe kies je in die wereld wat je wel en niet wilt gaan doen? Soms weten we natuurlijk ook niet helemaal zeker wat de juiste weg is. We moeten daarom samen op zoek naar het vinden van de juiste balans tussen behoeftes en mogelijkheden, die ervoor zorgen dat we de zorg op een juiste manier innoveren. Zoals Anne-Marie en Fred aangeven, hebben we hier ook samen alle ruimte voor.

Gewoon doen!

Wat betekent het als je meedoet? Gaan we er dan alleen erover praten? Nee! We starten samen met een team met het in kaart brengen wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens gaan we dan zo snel mogelijk concreet aan de slag. Belangrijk hier is dat om dit voor elkaar te krijgen, we iedereen nodig hebben. Van bestuur tot management en van verpleegkundige tot cliënt. Alleen dan is het mogelijk om een innovatie te creëren, die impact heeft. Zoals Nicole ook aangeeft; dat vergt van ons allemaal een beetje moed.

Hier hebben wij jullie bij nodig

Innoveren vraagt om moed

Lianne Verbruggen-Smulders & Koen van Haaren

Nicole Verhoeven

Inzicht vanuit jullie is van cruciaal belang!

Als we samen die moed kunnen vinden, dan gaat het om jullie kennis en ervaring. Waar liggen de uitdagingen, wat gaat er goed en wat gaat er fout, waar kunnen we de cliënten echt mee helpen en waarmee echt niet? Laten we onszelf ook uitdagen door het team van The Innovation Playground. Want ook wij kunnen hierbij hulp gebruiken. Waarom kunnen zaken niet anders en hoe zou dat dan kunnen? Wat kan er al nu, wat wij niet weten en hoe kunnen we dat samen naar de praktijk brengen? Velen van ons hebben hier zeker een eigen kijk en visie op, zoals bijvoorbeeld Ton. Laten we de krachten bundelen en er samen iets moois van maken voor onze cliënten!

Hier hebben wij jullie bij nodig

Ton de Kleijn