Skip to main content

Patiëntvertrouwenspersoon

Heeft u vragen of klachten waar u met uw behandelaars niet uitkomt dan kunt u terecht bij de patiëntenvertrouwenspersoon (PVP)

De Patiëntenvertrouwenspersoon

Als u niet thuis woont en verplichte zorg ontvangt, biedt de onafhankelijke patiëntenvertrouwenspersoon (PVP) steun en advies. 

De PVP weet precies welke rechten en plichten u als cliënt in de geestelijke gezondheidszorg heeft. Hij behartigt uw belangen zoals u die zelf ziet, en doet niets zonder uw toestemming. De PVP is onafhankelijk en werkt niet voor de GGZ Oost Brabant.

Familieleden en naasten kunnen ondersteuning vragen bij de familievertrouwenspersoon.

Contact

U kunt contact opnemen met:

Annet Swart

06-15566737 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PVP-online

Wilt u snel informatie, dan kunt u gebruik maken www.pvp.nl.

Helpdesk stichting PVP E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u als ambulante cliënt vragen of klachten, dan kunt u de Helpdesk van de Stichting PVP bellen of mailen als er sprake is van dwang of drang. Voor meer informatie bekijk deze folder .

U ontvangt advies van een PVP die deskundig is op het gebied van rechten en plichten. Bereikbaar van ma t/m vrij van 10.00 – 16.00 uur en op za van 13.00 -16.00 uur via T 0900 - 444 88 88.

Anoniem chatten is ook mogelijk. Indien mogelijk wordt uw vraag of klacht direct via de chat afgehandeld. Mocht er persoonlijke of telefonische ondersteuning nodig zijn en u gaat daarmee akkoord, dan kan dat alsnog worden geregeld.  De chat is open van maandag t/m donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en is bereikbaar via www.pvp.nl.